Suggesties
Voorgerechten 'or to Share'
Coquilles / Crème van Pastinaak / 18/27 Bisque van Grijze Garnalen
Gebakken Zwarte Pens / Appelcompote 14 Wildkroketjes Hert-Fazant/ Witloof/Veenbessen 18
​
Hoofdgerechten
Hazenrugfilet 34
Twee wildsaus / Wildgarnituur/
Appel - Veenbes / Kroketjes
​
Zeewolffilet 28
Romanesco / Beukenzwammen /
Witte Wijnsaus / Puree
​
Wildstoofpotje van Everzwijn 28
Trappistenbier / Herfstgroentjes / Kroketjes
​
​
RYAC Classics
Steak Tartaar “Piemontese” of “Classic” 17/25
Frietjes
Tagliata van entrecote 32
Rucola, grijs zeezout, grana en olijfolie.
Paarden “Filet Pur” (+/- 250 gram). 31
Witloofsla
​
Spicy Thai Beef Salad 19
Spicy Thai Scampi Salad 23
​
​
Desserts
Moelleux van Chocolade / Vanille ijs 9,5