Suggesties
Voorgerechten 'or to Share'
Klassieke Garnalencocktail 19
Parmaham met “Cavaillon” Meloen. 18
Tartaar van Zalm/Avocado 17
Bresaola/Rucola/Parmezaan 18
Hoofdgerechten
Mosselen “Goudmerk” 1.250kg met frieten
-
Natuur 31
-
witte wijn 32
-
Look 32
-
Thai curry/koriander 33
-
Patron. 34
​
Zeewolffilet 28
Spinazie/Jonge wortelen/Witte Wijnsaus/Puree
​
Piccata al Limone 27
Kalfslapjes/Champignons/Witte Wijnsaus
Gebakken Patatjes
Gamba’s à la Plancha 29
Sla/Frieten
​
RYAC Classics
Steak Tartaar “Piemontese” of “Classic” 17/25
Frietjes
Tagliata van entrecote 31
Rucola, grijs zeezout, grana en olijfolie.
Paarden “Filet Pur” (+/- 250 gram). 30
Witloofsla
​
Spicy Thai Beef Salad 19
Spicy Thai Scampi Salad 23
​
​
Desserts
Tiramisu 9,5
Citroentaartje / Vanille ijs 9,5