top of page

Suggesties

Voorgerechten 'or to Share'

Coquilles / Crème van Pastinaak /                     18/27      Bisque van Grijze Garnalen          

Gebakken Zwarte Pens / Appelcompote                 14  Wildkroketjes Hert-Fazant/ Witloof/Veenbessen   18

​

Hoofdgerechten

Hazenrugfilet                                                              34

Twee wildsaus / Wildgarnituur/
Appel - Veenbes / Kroketjes

​

Zeewolffilet                                                                 28

Romanesco / Beukenzwammen /
Witte Wijnsaus / Puree 

​

Wildstoofpotje van Everzwijn                                   28

Trappistenbier / Herfstgroentjes / Kroketjes

​

​

RYAC Classics

Steak Tartaar “Piemontese” of “Classic”            17/25

Frietjes

 

Tagliata van entrecote                                               32

Rucola, grijs zeezout, grana en olijfolie.

 

Paarden “Filet Pur” (+/- 250 gram).                          31

Witloofsla

​

Spicy Thai Beef Salad                                                 19

Spicy Thai Scampi Salad                                            23

​

​

Desserts

Moelleux van Chocolade / Vanille ijs                       9,5

bottom of page