top of page

Suggesties

Voorgerechten 'or to Share'

Nieuwe Holllandse Maatjes                                       12

Parmaham met “Cavaillon Meloen”                          17

Tartaar van Zalm / Avocado                                      18

 

Hoofdgerechten

Mosselen “Goudmerk” 1.250kg                                 

Natuur                                                                          32

Witte wijn                                                                   33

Patron                                                                          34

Koriander                                                                     34

Zwaardvis op Zuiderse wijze                                    29

Gebakken Patatjes 

Steak Teriyaki                                                             30

Sojascheuten / Paksoi

RYAC Classics

Steak Tartaar “Piemontese” of “Classic”            17/25

Frietjes

 

Tagliata van entrecote                                               32

Rucola, grijs zeezout, grana en olijfolie.

 

Paarden “Filet Pur” (+/- 250 gram).                          31

Witloofsla

Spicy Thai Beef Salad                                                 19

Spicy Thai Scampi Salad                                            23

Desserts

Coupe verse Aardbeien / Vanille ijs                     12,50

Frambozentaartje / Vanille ijs                              10,00

bottom of page